Tekniikan alat
Elintarvikealan perustutkinto

Koulutuksen perustiedot
Tutkintonimikkeet
Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori
Lihatuotteiden valmistaja
Meijeristi
Koulutustyyppi
Ammatillinen tutkinto
Koulutuksen laajuus
180 osaamispistettä
Koulutuksen taso (viitekehys)
Eurooppalainen: Taso 4
Suomalainen: Taso 4
Koulutuksen kuvaus
Tutkinnon suorittaneen osaaminen
Elintarvikealan perustutkinnon suorittaneella elintarvikealan työtehtävissä edellytetty ammattitaito. Hän osaa noudattaa omavalvontaa ja elintarvikehygieniaa sekä varmistaa tuoteturvallisuuden ja tuotteen laadun. Tutkinnon suorittanut osaa ohjata ja pitää käynnissä valmistusprosessia. Tutkinnon suorittanut henkilö osaa valmistaa elintarvikkeita, leipomoalan tuotteita, lihatuotteita ja meijerituotteita valitun osaamisalansa mukaisesti. T
...Tutustu tarjontaan
Hakuaika (0)
Koulutuksen alkamisajankohta (0)
Opetusajankohta (0)
Sijainti (0)
Koulutuksen kesto
Maksullisuus
Maksuttomat koulutukset
(0)
Maksulliset koulutukset
(0)
Korkeakoulututkintojen lukuvuosimaksu muille kuin EU/ETA-kansalaisille
(0)
Apuraha