Siirry sisältöön
  • Svenska
  • English

Tekniikan alat

Elintarvikealan perustutkinto

Koulutuksen perustiedot

Tutkintonimikkeet

Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori
Lihatuotteiden valmistaja
Meijeristi

Koulutustyyppi

Ammatillinen tutkinto

Koulutuksen laajuus

180 osaamispistettä

Koulutuksen taso (viitekehys)

Eurooppalainen: Taso 4
Suomalainen: Taso 4

Koulutuksen kuvaus

Tutkinnon suorittaneen osaaminen

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaneella elintarvikealan työtehtävissä edellytetty ammattitaito. Hän osaa noudattaa omavalvontaa ja elintarvikehygieniaa sekä varmistaa tuoteturvallisuuden ja tuotteen laadun. Tutkinnon suorittanut osaa ohjata ja pitää käynnissä valmistusprosessia. Tutkinnon suorittanut henkilö osaa valmistaa elintarvikkeita, leipomoalan tuotteita, lihatuotteita ja meijerituotteita valitun osaamisalansa mukaisesti. T

...

Tutustu tarjontaan

          • Maksuttomat koulutukset

            (0)

          • Maksulliset koulutukset

            (0)

          • Korkeakoulututkintojen lukuvuosimaksu muille kuin EU/ETA-kansalaisille

            (0)

          • Apuraha