Skip to content

 Korkeakoulut järjestävät lisähakuja yhteishaussa vapaiksi jääneille paikolle 2.7.−15.8. välisenä aikana. Tutustu koulutuksiin.

 

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun tulokset ovat valmiita. Jos saat paikan 28.6. mennessä, ota opiskelupaikka vastaan viimeistään 10.7.2018 klo 15.00.

Jos saat  opiskelupaikan myöhemmin, ota paikka vastaan korkeakoulun ilmoittamaan määräaikaan mennessä. Varasijoja täytetään 31.7. asti.

 

Haku perusopetuksen jälkeisiin valmistaviin koulutuksiin 22.5. klo 8.00 – 24.7.  klo 15.00. Katso koulutukset

 

Kansainvälinen lukiokoulutus

Tyttö kirjoittaa taululle englannin tunnilla.

Kansainväliseen ylioppilastutkintoon johtava koulutus (IB-linjat)

IB-tutkintoon (International Baccalaureate) johtavaa englanninkielistä opetusta annetaan IB-linjoilla erityisen koulutustehtävän saaneissa lukioissa. IB-opetus on jo valmistavalla luokalla osittain englanninkielistä. Toisena ja kolmantena vuonna opetuskieli on englanti.

Katso video IB-lukiosta

Reifeprüfung-tutkintoon johtava koulutus

Reifeprüfung-tutkinto on saksalainen ylioppilastutkintoa vastaava päättötutkinto, jonka voi suorittaa Helsingin Saksalaisessa koulussa. Koulun opetuskieli on saksa. Lukioon pääsyn edellytyksenä on hyvä saksan kielen taito (Sprachdiplom I).

Kansainväliset koulut

Helsingin eurooppalainen koulu

Helsingin eurooppalainen koulu on toiminut vuodesta 2008. Koulussa noudatetaan Eurooppa-koulujen opetussuunnitelmia, mikä antaa oppilaalle oikeuden suorittaa päättötutkintona European Baccalaureate (EB) -tutkinto.

Helsingin kansainvälinen koulu

Helsingin kansainvälinen koulu (International School of Helsinki) tarjoaa kansainvälisen opetussuunnitelman mukaista opetusta englannin kielellä. Se palvelee lähinnä paluumuuttajien, lähetystöjen sekä yritysten ulkomaalaisten työntekijöiden lapsia pääkaupunkiseudulla. Opetus tähtää kansainväliseen IB-tutkintoon.

Lue lisää lukiokoulutuksesta ulkomailla.