Skip to content

Korkeakoulujen yhteishaku on päättynyt. Tallenna hakemuksen liitteet Opintopolkuun määräaikaan mennessä. Lisätietoa hakemisesta ja valinnasta korkeakoulujen hakijapalveluista (ammattikorkeakoulut ja yliopistot).

 

Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen puhelinpalvelu on kiinni 30.8.–4.11.2019. Puhelinpalvelu on auki 5.11.2019 lähtien klo 9–11 tiistaista torstaihin. Lue lisää ohjaus- ja neuvontapalveluista 

 

Matkailu- ja ravintola-ala, koti- ja laitostalous

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Ravintolakokki: Kokin työssä jaksaminen vaatii intohimoa

 

Sivu 1/6

Mikko Hillu opiskelee ensimmäistä vuotta ravintolakokiksi Ravintolakoulu Perhon yo-linjalla Helsingissä. Koulu kestää kaksi vuotta. Viimeiset viisi viikkoa hän on viettänyt työharjoittelussa ravintola Sunnissa Helsingin keskustassa, Senaatintorin laidalla. Tässä työharjoittelussa keskitytään lounasruokien valmistukseen, joten työpäivät alkavat aina aamukahdeksalta.

 

Teksti & kuvat: Ida Kekäle

 

123456