Skip to content

Kaikki korkeakoulujen kevään yhteishauissa sekä useimmat erillishauissa olevat koulutukset ovat uudessa Opintopolussa.

Klikkaa tästä ja lue, mitä koulutuksia löydät uudesta ja mitä vanhasta Opintopolusta. 

Matkailu- ja ravintola-ala, koti- ja laitostalous

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Ravintolakokki: Kokin työssä jaksaminen vaatii intohimoa

""

Sivu 3/6

Aamupäivällä työt jatkuvat valmisteluilla lounasta ja iltaa varten. Ravintola avautuu kello 11. Tänään Mikko tekee valmistelutöitä, joihin kuuluu muun muassa perunoiden pesua ja pilkkomista, sillä lounaalla on lohkoperunoita. Ennen opiskelujen aloittamista Mikko työskenteli baarimikkona, joten ravintola-ala oli hänelle ennestään tuttu.