Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Maa- ja metsätalous, ympäristö

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Kuluttajaekonomisti: Yliopisto-opiskelu kannustaa järjestötoimintaan

Kuluttajaekonomian opiskelija istuu opiskelijoiden kerhohuoneessa läppäri sylissää. Kuva: Tuomas Siitonen
Sivu 4/6

Lounasta on hyvä sulatella ravitsemustieteen opiskelijoiden kerhohuoneessa. Kuluttajaekonomian opiskelijat kuuluvat ravitsemustieteiden opiskelijoiden kanssa samaan ainejärjestöön, joten kerhohuone on molempien pääaineopiskelijoiden suosittu levähdyspaikka. Helmi tutkii muistiinpanojaan ainejärjestön potentiaalisista sponsoreista. Pian alkaakin varsinainen puhelurumba.