Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Ohjelmistosuunnittelija: Työssä on tärkeää yhteistyö ja ongelmanratkaisutaidot

""
Sivu 2/4

Ohjelmistokehittäjän päivästä valtaosa kuluu tietokoneen ääressä, mutta aivan yksin koodeja ei tarvitse pähkäillä. Työpaikan avoimessa tilassa on jatkuva näkö- ja keskusteluyhteys kollegojen kanssa. Eetun mukaan työ vaatii ennen kaikkea luovaa ongelmanratkaisukykyä, mutta kiinnostuksesta koodaamiseen on toki etua.

– Tässä työssä on tärkeää halu kehittää toimivia palveluja ja ohjelmia muille käytettäväksi, Eetu kertoo.

Juuri nyt hänellä onkin työn alla Opintopolun korkeakouluhaun hakulomakkeiden hallinta ja toimivuuden testaus. Kollega Jussi Vesala avustaa koodauksen kanssa.