Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Ohjelmistosuunnittelija: Työssä on tärkeää yhteistyö ja ongelmanratkaisutaidot

""
Sivu 3/4

Eetun päivä alkaa usein aamiaisella toimistolla. Suurella post-it -lapuilla täytetyllä taululla seurataan päivän mittaan projektien tilannetta: mikä on työn alla, mitä tehdään seuraavaksi ja missä vaiheessa käynnissä olevat työt ovat.

Eetu kollegoineen kokoontuu joka päivä kello 10.45 yhteispalaveriin eli ”dailyyn”, jossa käydään läpi taululle merkityt tehtävät. Tiimityö on Eetun mukaan olennaista, jotta kaikki pysyvät kärryillä myös muiden töistä. Vuorovaikutus on luovuuden kannalta tärkeää.

– Kahdet aivot yhdessä ajattelevat tehokkaammin kuin yhdet, Eetu summaa.