Skip to content

 Korkeakoulut järjestävät lisähakuja yhteishaussa vapaiksi jääneille paikolle 2.7.−15.8. välisenä aikana. Tutustu koulutuksiin.

 

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun tulokset ovat valmiita. Jos saat paikan 28.6. mennessä, ota opiskelupaikka vastaan viimeistään 10.7.2018 klo 15.00.

Jos saat  opiskelupaikan myöhemmin, ota paikka vastaan korkeakoulun ilmoittamaan määräaikaan mennessä. Varasijoja täytetään 31.7. asti.

 

Haku perusopetuksen jälkeisiin valmistaviin koulutuksiin 22.5. klo 8.00 – 24.7.  klo 15.00. Katso koulutukset

 

Matkailu- ja ravintola-ala, koti- ja laitostalous

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Ravintola-ala: Sosiaalinen luonne tarpeen

Kokkiopiskelija leikkaa vihanneksia opetuskeittiössä. Kuva: Dreammill

Montako näitä oli tulossa? Eikö näitä ollut kolmesataa tulossa? Puolen tunnin päästä on 300 ihmistä tulossa lounaalle, kertoo ravintolapäällikkö Mika. Katso lisää videolta…

Tietoa alasta

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala ammatillisessa koulutuksessa

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala ammattikorkeakoulussa

Matkailu- ja ravitsemisala TEM:n Ammattinetissä

Koulutus

Linkit vievät hakutulossivulle, jossa voit rajata hakutulosta sijainnin mukaan.

Nuorten ammatillinen koulutus

Matkailualan perustutkinto: matkailupalvelujen tuottaja, matkailuvirkailija
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto: tarjoilija, kokki, vastaanottovirkailija

Aikuisten ammatillinen koulutus

Aikuisten ammatilliset tutkinnot suoritetaan näyttötutkintona.

Matkailualan perustutkinto: matkailupalvelujen tuottaja, matkailuvirkailija
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto: tarjoilija, kokki, vastaanottovirkailija

Ammattikorkeakoulu

Restonomi (AMK)

Restonomi (ylempi AMK)