Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Terveys ja hyvinvointi, ravitsemus- ja lääketiede

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sairaanhoitaja: Hoitotyön koulutusohjelma on monipuolinen polku

Kuva 1/7

Sairaanhoitajaopiskelija istu sohvalla ja lukee paperia. Kuva: Hanna Laakso

Klo 11.30

Koululla Matias hoitaa opintoasioitaan kuntoon. Matiaksen henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa on tälle vuodelle suunniteltuna vielä yksi työharjoittelujakso. Matias pohtii, mikä voisi seuraavaksi olla kiinnostava paikka harjoittelulle. Työharjoittelun Matias voi suorittaa missä päin Suomea tahansa.