Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Terveys ja hyvinvointi, ravitsemus- ja lääketiede

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sairaanhoitaja: Hoitotyön koulutusohjelma on monipuolinen polku

Kuva 3/7
Sairaanhoitajaopiskelija työskentelee laboratoriossa. Kuva: Hanna Laakso

Klo 13

Laboratoriotyöt ovat yksi opintojen kiinnostavimpia kursseja. Matias osallistuu kurssille yhdessä terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa. Laboratoriotyöt tehdään ryhmätöinä, ja ne ovat hyvä keino päästä tutustumaan myös muiden koulutusohjelmien opiskelijoihin. Erilaisia toimenpiteitä käydään ensin läpi ryhmän kanssa.