Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Terveys ja hyvinvointi, ravitsemus- ja lääketiede

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sairaanhoitaja: Hoitotyön koulutusohjelma on monipuolinen polku

Kuva 4/7
Sairaanhoitajaopiskelija tekee muistiinpanoja lehtiöön. Kuva: Hanna Laakso

Klo 14

Sairaanhoitajan opinnot hoitotyön koulutusohjelmassa ovat laajuudeltaan 210 opintopistettä. Matiakselle tämä lukuvuosi on jo kolmas, ja käytännön töistä onkin karttunut kokemusta työharjoitteluiden kautta. Laboratoriotöissä pääsee opiskelukavereiden lisäksi tutustumaan uusiin toimenpidevälineisiin ennen työharjoitteluihin osallistumista.