Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Terveys ja hyvinvointi, ravitsemus- ja lääketiede

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sairaanhoitaja: Hoitotyön koulutusohjelma on monipuolinen polku

Kuva 5/7

Sairaanhoitajaopiskelija ottaa kahvimuksin opiskelijakahvilan vitriinistä. Kuva: Hanna Laakso

Klo 14.15
Laboratoriotöiden välissä Matias käy hörppäämässä kahvia koulun ruokalassa. Vaikka opettaja on koko ajan läsnä laboratorioluokassa ohjaamassa opiskelijoita, opiskelijat saavat tehdä hommia omaan tahtiin. Sairaanhoitotyö on Matiaksen mielestä kiinnostavaa työnteon itsenäisyyden vuoksi.