Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Terveys ja hyvinvointi, ravitsemus- ja lääketiede

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sosionomi suunnittelee, ohjaa ja auttaa

Nainen työskentelee tietokoneen ääressä ja selailee muistikirjaa.

Sivu 3/6

Suvin työpäivät jakautuvat ilta- ja aamuvuoroihin. Aamuvuorojen aikana on mahdollista keskittyä hallinnollisiin tehtäviin, koulutusten ja työn suunnitteluun sekä yhteydenpitoon projektin yhteistyökumppaneiden kanssa. Hallinnollinen työ ja taloudenpito ovat työn haasteellisimpia puolia, sillä sosionomin koulutus ei varsinaisesti valmista niihin.