Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Terveys ja hyvinvointi, ravitsemus- ja lääketiede

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sosionomi suunnittelee, ohjaa ja auttaa

Nainen seisoo ja kirjoittaa fläppi-taululle.

Sivu 6/6

Erilaisten koulutusten ja pienryhmien vetäminen vaatii paljon suunnittelutyötä kuten myös toiminnan rahoitushauista ja raportoinnista johtuvat työt. Suvi pitää siitä, että työ on haastavaa ja antaa mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti. Vapaaehtoistyön koordinoinnissa tärkeää on välittää ihmisistä sekä olla kiinnostunut auttamaan.

Teksti ja kuvat: Anna Järviluoma

Tietoa alasta

Sosiaaliala ammattikorkeakoulussa

Lue lisää ammateista Työmarkkinatori-palvelusta, jossa voit hakea tietoa ammattien ja ammattialojen mukaan.

Koulutus

Koulutuslinkit vievät hakutulossivulle, jossa voit rajata hakutulosta esimerkiksi koulutuksen sijainnin mukaan.

Sosiaalialan AMK-tutkinnot ammattikorkeakouluissa

Sosiaali- ja terveysalan ylemmät AMK-tutkinnot ammattikorkeakouluissa

123456