Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Taide, musiikki, käsityö, muotoilu

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tekstiiliartesaani yhdistää luovuuden ja käytännön

Artesaaniopiskelija kutoo täkänää kangaspuilla.

Sivu 4/7

Harannon opinnot alkoivat puolitoista vuotta sitten. Tänä aikana hänen kutomistarkkuutensa on kehittynyt roimasti. ”Virheitä tulee vähemmän ja aikaa töiden suunnitteluun ja viimeistelyyn menee paljon vähemmän kuin opintojen alussa”, opiskelija sanoo. Jos Haranto valmistuu ajoissa, hän on ensi jouluna ammattitaitoinen artesaani. ”Loimaa on kotikaupunkini, mutta työpaikan aion etsiä Helsingistä”.