Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Taide, musiikki, käsityö, muotoilu

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tekstiiliartesaani yhdistää luovuuden ja käytännön

Artesaaniopiskelija näyttää valmista sarjakuvatäkänää.

Sivu 5/7

Osa koulutehtävistä on saneltu ennalta tarkoin, jotta opiskelijat oppivat tekniikan läpikotaisin. Kun tekninen puoli alkaa luistaa, opiskelijat saavat toteuttaa myös omia visioitaan. Haranto kutoi täkänän, jossa poseeraavat hänen Kynttilänpäivä-sarjakuvabloginsa hahmot. ”Täkänän kutominen on hidasta ja haastavaa, mutta onnistuin yli odotusteni”.