Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Taide, musiikki, käsityö, muotoilu

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tekstiiliartesaani yhdistää luovuuden ja käytännön

Artesaaniopiskelija pesee kädet pesualtaassa työpäivän päätteeksi.

Sivu 7/7

Haranto pesee työvälineet ja kädet alakerran langanvärjäystilassa ennen kotiin lähtöä. Syysiltana kotimatka taittuu kävellen. Pienessä kaupungissa välimatkat ovat lyhyet – Haranto pyöräilee kouluun aamuisin viidessä minuutissa. Ilta sujuu sarjakuvablogin joulusarjaa piirtäessä.

Tietoa alasta

Humanistiset ja taidealat sekä taideteollisuusalat ammatillisessa koulutuksessa

Lue lisää ammateista Työmarkkinatori-palvelusta, jossa voit hakea tietoa ammattien ja ammattialojen mukaan.

Videoita taide-, musiikki-, käsityö- ja muotoilualalla opiskelleista

Koulutus

Koulutuslinkit vievät hakutulossivulle, josta löydät koulutukset ja voit halutessasi rajata hakua sijainnin tai pohjakoulutuksen mukaan.

Taideteollisuusalan perustutkinto

1234567