Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Kielet, informaatio ja viestintä

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tiedottajan työssä jokainen päivä on erilainen

Nainen istuu työpöydän ääressa ja työskentelee tietokoneella.

Sivu 2/4

Minulla ei ole koskaan kahta samanlaista työpäivää. Vaikka työskentelenkin pääasiassa tietokoneen ääressä, kirjoitan useista eri aiheista, esimerkiksi vapaaehtoisten toiminnasta ja erilaisista alan tutkimuksista.

Pari päivää sitten Anniina oli ulkona kuvaamassa materiaalia seuraavaan lehteen. Tällä kertaa Anniina sen sijaan tutkii Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisemia tilastoja.

Lehden lukijoita ovat esimerkiksi järjestön jäsenet, joiden postiluukusta lehti kolahtaa neljä kertaa vuodessa. Lisäksi lehti toimii apuna muun muassa tilanteissa, joissa järjestön toimintaa esitellään.