Skip to content

Kymppiluokan, VALMA-koulutuksen ja LUVA-koulutuksen valinnat ovat valmiit.  Ota opiskelupaikkasi vastaan viimeistään 14.8. Lue lisää valinnoista ja paikan vastaanottamisesta

 

Korkeakoulut järjestävät lisähakuja kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin. Voit hakea näissä hauissa yhteishauissa täyttämättä jääneitä paikkoja.
Katso haettavat koulutukset sekä tarkat hakuajat.

Voit hakea ammatillisen koulutuksen ja lukion vapaille paikoille jatkuvan haun kautta. Etsi ajankohtaisia koulutuksia Hae-toiminnolla tai katso oppilaitosten omat verkkosivut. Lisätietoja koulutuksista ja hakemisesta saat oppilaitoksista. 

Kielet, informaatio ja viestintä

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tiedottajan työssä jokainen päivä on erilainen

Nainen istuu työpöydän ääressa ja työskentelee tietokoneella. Kuva: Sonja Kokko

Sivu 2/4

Minulla ei ole koskaan kahta samanlaista työpäivää. Vaikka työskentelenkin pääasiassa tietokoneen ääressä, kirjoitan useista eri aiheista, esimerkiksi vapaaehtoisten toiminnasta ja erilaisista alan tutkimuksista.

Pari päivää sitten Anniina oli ulkona kuvaamassa materiaalia seuraavaan lehteen. Tällä kertaa Anniina sen sijaan tutkii Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisemia tilastoja.

Lehden lukijoita ovat esimerkiksi järjestön jäsenet, joiden postiluukusta lehti kolahtaa neljä kertaa vuodessa. Lisäksi lehti toimii apuna muun muassa tilanteissa, joissa järjestön toimintaa esitellään.