Skip to content

Kymppiluokan, VALMA-koulutuksen ja LUVA-koulutuksen valinnat ovat valmiit.  Ota opiskelupaikkasi vastaan viimeistään 14.8. Lue lisää valinnoista ja paikan vastaanottamisesta

 

Korkeakoulut järjestävät lisähakuja kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin. Voit hakea näissä hauissa yhteishauissa täyttämättä jääneitä paikkoja.
Katso haettavat koulutukset sekä tarkat hakuajat.

Voit hakea ammatillisen koulutuksen ja lukion vapaille paikoille jatkuvan haun kautta. Etsi ajankohtaisia koulutuksia Hae-toiminnolla tai katso oppilaitosten omat verkkosivut. Lisätietoja koulutuksista ja hakemisesta saat oppilaitoksista. 

Kielet, informaatio ja viestintä

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tiedottajan työssä jokainen päivä on erilainen

Tidottaja istuu työpöydän ääressä, takana kirjahylly. Kuva: Sonja Kokko

Sivu 4/4

Anniinan opintoihin kuuluu kirjoittamisen lisäksi valokuvausta ja taittoa sekä yrittäjyys- ja talousopintoja. Suuri osa opintojaksoista toteutetaan lähiopetuksena, mutta joukkoon mahtuu myös netin kautta toteutettavia verkkokursseja. Osa opintojaksoista on mahdollista suorittaa myös kirjatentein.

Teen töitä mieluiten toimistolla, vaikka minulla on mahdollisuus työskennellä myös etänä. Se selkeyttää eroa työn ja vapaa-ajan välillä, varsinkin kun teen paljon opiskeluun liittyviä asioita kotona.

Tietoa alasta

Kulttuurialan opinnot ammattikorkeakoulussa

Toimitus- ja tiedotustyö TEM:n Ammattinetissä

Koulutus

Viestintäalan koulutukset

Linkki vie hakutulossivulle, ja voit rajata hakutulosta mm. sijainnin mukaan.

 

1234