Skip to content

Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäisen yhteishaun koulutustarjonta on julkaistu uudessa Opintopolussa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan ja lue lisää hakemisesta.

Syksystä 2021 alkaen löydät kaikki korkeakoulujen yhteishaut ja erillishaut tutkintoon johtaviin koulutuksiin uudesta Opintopolusta. Tutustu korkeakoulujen tutkintoon johtavaan koulutustarjontaan uudessa Opintopolussa.

Opintopolun puhelinneuvonta on suljettu 1.9.-30.11.2021. Ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen sekä muiden perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen liittyvät haku- ja valintakysymykset osoitteeseen neuvonta@opintopolku.fi

Kielet, informaatio ja viestintä

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Tiedottajan työssä jokainen päivä on erilainen

Tidottaja istuu työpöydän ääressä, takana kirjahylly.

Sivu 4/4

Anniinan opintoihin kuuluu kirjoittamisen lisäksi valokuvausta ja taittoa sekä yrittäjyys- ja talousopintoja. Suuri osa opintojaksoista toteutetaan lähiopetuksena, mutta joukkoon mahtuu myös netin kautta toteutettavia verkkokursseja. Osa opintojaksoista on mahdollista suorittaa myös kirjatentein.

Teen töitä mieluiten toimistolla, vaikka minulla on mahdollisuus työskennellä myös etänä. Se selkeyttää eroa työn ja vapaa-ajan välillä, varsinkin kun teen paljon opiskeluun liittyviä asioita kotona.

Tietoa alasta

Kulttuurialan opinnot ammattikorkeakoulussa

Lue lisää ammateista Työmarkkinatori-palvelusta, jossa voit hakea tietoa ammattien ja ammattialojen mukaan.

Koulutus

Viestintäalan koulutukset

Linkki vie hakutulossivulle, ja voit rajata hakutulosta mm. sijainnin mukaan.

 

1234