Skip to content

Korkeakoulujen yhteishaku Hakuaika 1: 10.1.2017−25.1.2017 klo 15.00.

Haussa vieraskieliset koulutukset, Taideyliopiston koulutukset sekä yliopistojen maisterikoulutuksia.

 

Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen 4.1.−26.1. klo 15. Tutustu koulutuksiin

 

Opiskelu vieraalla kielellä

Ulkomailla opiskelu ei ole ainoa vaihtoehto kansainvälisen koulutuksen saantiin, sillä kansainväliseen koulutukseen voi osallistua myös kotimaassa esimerkiksi vieraskielisten koulutusohjelmien kautta.

Opiskelu vieraalla kielellä korkeakouluissa

Ammattikorkeakouluissa on tarjolla runsaasti vieraskielistä tutkintoon johtavaa koulutusta eri koulutusaloilla. Yliopistoissa voi suorittaa monissa aineissa opintoja vieraalla kielellä ja yliopistoissa erityisesti maisteritason ohjelmia voi suorittaa kokonaan vieraalla kielellä. Lisätietoa ammattikorkeakoulujen vieraskielisestä koulutuksesta saat sivulta www.admissions.fi ja yliopistoiden vieraskielisestä opintotarjonnasta suoraan yliopistoilta.

Kansainvälisyys omassa korkeakoulussa

Kansainvälisyyden kohtaat myös omassa korkeakoulussasi. Siellä opiskelee ulkomaisia vaihto-opiskelijoita, jotka suorittavat opintojaan yhdessä suomalaisten opiskelijoiden kanssa ja tekevät tutuksi omaa opiskelukulttuuriaan. Voit kohdata opintojesi aikana myös ulkomaisia opettajia ja tutkijoita, jotka pitävät luentoja tai osallistuvat pitempäänkin laitosten opetukseen ja tutkimustyöhön.